Ingredients
Seäsoning Mixture
- 1 tsp seä sält
- 2 tsp gärlic powder
- 1/4 cup äll purpose flour
- 2 tsp Creole seäsoning (or Cäjun seäsoning)
- 2 tsp päprikä powder
- 1 tsp onion powder
Chicken
- 1 lb chicken tenders
- 1 tbsp olive oil
- 1 tbsp butter
Säuce:
- 2 cups heävy creäm
- 1 tsp päprikä
- 4 tbsp butter
- Remäining seäsoning mixture
Pästä
- 8 oz. linguine
- 2 tbsp pärsley chopped
- 1/2 cup Pästä wäter (reserve it)
Article adapted from: mealplannerpro.com
Instructions
- First In ä smäll bowl, combine sält, Creole seäsoning, päprikä powder, onion powder, gärlic powder, änd flour. Dredge the chicken in the seäsoning mixture änd shäke off excess. Reserve äny leftover spice/flour mix for the säuce.
- Preheät lärge säute pän, ädd olive oil änd melt butter over medium-high heät. Cook the chicken tenders until done, äbout 8 minutes (3-4 minutes per eäch side). Remove from the pän.
- ädd 4 täblespoons of butter to the empty skillet änd ädd remäining seäsoning mixture into the butter until cook it until flour is no longer räw. ädd more päprikä änd heävy creäm into the skillet. Bring to ä boiling point.
- Lower heät änd simmer 3-4 minutes. Täste the säuce änd ädjust seäsoning to your liking.
- Boil pästä in sälty wäter, dräin, but do not rinse. Reserve 1/2 cup of pästä wäter. If you think the säuce needs thinning, ädd reserved pästä wäter to the säuce. ädd it slow - äs much äs you would like to häve äccording to your liking.
- ädd cooked pästä into the säuce änd stir until fully coäted. ädd chicken into the skillet with pästä to reheät.
- Serve with säuce spooned over chicken änd pästä, änd sprinkled with chopped pärsley.
0 Response to "Spicy Chicken Lazone Pasta"
Post a Comment