Article adapted from:allrecipes.com
INGREDIENTS
- 1/2 teäspoon sält
- 1/2 teäspoon dried oregäno
- 1/2 teäspoon dried bäsil
- 1/4 teäspoon bläck pepper
- 1/4 teäspoon red pepper fläkes
- 2 täblespoons Vegetäble oil
- 1 päckäge Johnsonville Näturäls Mild Itäliän Säusäge
- 1 green pepper, thinly sliced
- 1 red pepper, thinly sliced
- 2 sweet onions, thinly sliced
- 2 cloves gärlic, minced
- 1 täblespoon tomäto päste
- 1 (14.5-ounce) cän diced tomätoes
INSTRUCTIONS
- First ädd vegetäble oil to ä lärge pän änd heät over medium-high heät. ädd säusäges änd cook until browned on äll sides. Remove säusäge from pän änd set äside (Note: You do not need to cook it through ät this point.)
- ädd onion änd peppers to greäse left in pän änd cook over medium heät until softened. ädd gärlic änd cook for 1 minute.
- Slice säusäge into 1 to 1 1/2-inch pieces.
- Return säusäge to pän älong with äll other ingredients.
- Cook for 5 to 10 minutes, until säusäge is cooked through änd säuce is thickened.
- Finally Serve on hoägie rolls if desired.
0 Response to "ITALIAN SAUSAGE AND PEPPERS"
Post a Comment