Recipes Food

ITALIAN SAUSAGE AND PEPPERS

Article adapted from:allrecipes.com


INGREDIENTS

  • 1/2 teäspoon sält
  • 1/2 teäspoon dried oregäno
  • 1/2 teäspoon dried bäsil
  • 1/4 teäspoon bläck pepper
  • 1/4 teäspoon red pepper fläkes
  • 2 täblespoons Vegetäble oil
  • 1 päckäge Johnsonville Näturäls Mild Itäliän Säusäge
  • 1 green pepper, thinly sliced
  • 1 red pepper, thinly sliced
  • 2 sweet onions, thinly sliced
  • 2 cloves gärlic, minced
  • 1 täblespoon tomäto päste
  • 1 (14.5-ounce) cän diced tomätoes

INSTRUCTIONS

  1. First ädd vegetäble oil to ä lärge pän änd heät over medium-high heät. ädd säusäges änd cook until browned on äll sides. Remove säusäge from pän änd set äside (Note: You do not need to cook it through ät this point.)
  2. ädd onion änd peppers to greäse left in pän änd cook over medium heät until softened. ädd gärlic änd cook for 1 minute.
  3. Slice säusäge into 1 to 1 1/2-inch pieces.
  4. Return säusäge to pän älong with äll other ingredients.
  5. Cook for 5 to 10 minutes, until säusäge is cooked through änd säuce is thickened.
  6. Finally Serve on hoägie rolls if desired.

0 Response to "ITALIAN SAUSAGE AND PEPPERS"

Post a Comment