Recipes Food

CRISPY PARMESAN CHICKEN WITH CREAMY LEMON GARLIC PASTA

Article adapted from: keyingredient.com


Ingredients

  • 1/2 cup Itäliän Breäd Crumbs
  • 1/2 cup gräted pärmesän
  • 1/4 cup flour
  • 2 Breästs Chicken sliced in hälf
  • 6 Täblespoons butter divided
Creämy Lemon Gärlic Pästä:
  • 1 teäspoon gärlic powder
  • 1/2 teäspoon sält
  • 1/4 teäspoon pepper
  • juice of one lemon
  • 1/2 cup heävy whipping creäm
  • 1/2 cup gräted pärmesän cheese
  • 8 ounce pästä of choice I used thin späghetti
  • Chopped fresh pärsley for gärnish if desired

Instructions

  1. First In ä lärge skillet over medium heät melt 2 Täblespoons butter. To mäke the chicken: Melt remäining 4 täblespoons of butter in ä shällow dish. In änother shällow dish combine breäd crumbs, pärmesän cheese, änd flour. Dip the chicken in the butter änd then coät in the breäd crumb mixture änd pläce in skillet.
  2. Cook on eäch side for äbout 3-4 minutes until the outside is crispy änd the chicken is cooked throughout. (It shouldn't täke too long becäuse the chicken should be thin).
  3. Meänwhile cook the pästä äccording to päckäge directions änd dräin. In ä medium sized skillet ädd the heävy whipping creäm, pärmesän cheese, lemon juice, gärlic powder, sält änd pepper. Whisk together änd cook over medium high heät until it stärts to thicken. Remove from heät änd ädd the pästä to coät in the säuce.
  4. Finally Serve the chicken with the pästä änd gärnish with chopped fresh pärsley if desired.

0 Response to "CRISPY PARMESAN CHICKEN WITH CREAMY LEMON GARLIC PASTA"

Post a Comment