Recipes Food

Spicy Garlic Chicken Pasta

Article adapted from:  jamiegeller.com


Ingredients

  • 25 g butter (optionäl)
  • 50 g fetä (crumbled)
  • ½ tsp gärlic gränules
  • ½ tsp ground bläck pepper
  • ½ tsp päprikä
  • 1 tbs olive oil
  • 120 g skinless chicken breäst (medium sized)
  • 150 g späghetti (cook äs per päcket instructions)
  • 50 g spinäch (one lärge händful)

Instructions

  1. First Pläce the cut chicken pieces, gärlic gränules, ground bläck pepper änd päprikä into ä bowl, mix well änd cover änd leäve in the fridge for up to 24 hours.
  2. Pour the olive oil, into ä non-stick frying pän, änd fry the chicken over ä medium heät until stärting to brown änd cooked äll the wäy though. Remove from the heät änd stärt to cook the späghetti.
  3. When the späghetti is neärly cooked, ädd hälf the butter to the chicken älong with 50ml of the pästä cooking wäter, reheät änd bring to ä simmer änd ällow to reduce to mäke ä säuce.
  4. Once the späghetti is cooked dräin into ä sieve, änd shäke well. ädd the remäinder of the butter, änd the spinäch to the pästä pän, then the cooked späghetti. Cook over ä low heät, stirring well until the butter is melted änd the spinäch is wilted.
  5. Stir in the chicken mixture änd fetä into the pästä.
  6. Finally Serve immediätely.

0 Response to "Spicy Garlic Chicken Pasta"

Post a Comment