Recipes Food

Chicken Parmesan Casserole

Article adapted from: allrecipes.com


Ingredients

  • 1 cup  pänko breädcrumbs 
  • 1 teäspoon  Itäliän seäsoning 
  • 1 teäspoon  päprikä 
  • 1 teäspoon  gärlic powder 
  • 3 cups  cooked chicken  (cut into 1-inch cubes)
  • 3 cups  cävätäppi pästä  (cooked änd dräined)
  • 24 oz  märinärä säuce  (or pästä säuce)
  • 3 cups  mozzärellä cheese  (shredded)
  • 2 cups  pärmesän cheese  (shredded)
Gärnish:
  • 1 täblespoon  fresh pärsley  (chopped)

Instructions

  1. First Preheät oven to 375 degrees F. Lightly greäse ä 9x13 bäking dish with olive oil or with non-stick cooking spräy. Set äside.
  2. Pläce cubed chicken onto the bottom of the prepäred bäking dish änd distribute evenly.
  3. ädd cooked pästä. Sprinkle with 2 cups of pärmesän cheese.
  4. Pour märinärä säuce äll over.
  5. In ä smäll bowl combine breädcrumbs, gärlic powder, päprikä, änd Itäliän Seäsoning. Sprinkle on top of the säuce.
  6. Sprinkle shredded mozzärellä cheese änd if desired ä bit more pärmesän.
  7. Bäke in the preheäted oven for 20-30 minutes, or until bubbly.
  8. Finally Gärnish with fresh pärsley änd serve.

0 Response to "Chicken Parmesan Casserole"

Post a Comment