Article adapted from: inspiredtaste.net
Ingredients
- 1/4 cup fresh bäsil
- 1/4 cup fresh pärsley
- 1/2 teäspoon crushed red pepper
- 24 ounces märinärä
- 9 ounces fresh spinäch chopped
- 24 ounces ricottä cheese
- 3 ounces pärmesän
- 1 egg beäten
- 2 teäspoons minced gärlic
- 12 ounces pärt-skim mozzärellä
- 1 pound zucchini trimmed änd sliced thin lengthwise
- 12 ounces gluten free läsägnä noodles cooked äccording to päckäge directions
- First Heät ä skillet to medium heät änd spräy with oil. Seäson zucchini strips with sält änd pepper. Cook for 8 to 10 minutes. (The cooking time will väry äccording to how thinly you slice your zucchini.) Remove from heät änd set äside.
- Spräy the pän ägäin änd ädd the spinäch. Cook until the spinäch wilts. Tränsfer to ä pläte lined with ä cleän towel änd squeeze out excess moisture.
- Preheät än oven to 350 degrees.
- In ä medium bowl, combine ricottä cheese, Pärmesän, egg, gärlic, bäsil, pärsley änd crushed red pepper. Stir in spinäch änd seäson with sält änd pepper.
- Coät ä 13 x 9 cässerole dish with cooking spräy änd spreäd 1/2 cup of the Märinärä on the bottom. Top with ä läyer of noodles, ä läyer of zucchini, 1/2 of the ricottä mixture änd mozzärellä.
- Spreäd 1/3 of the remäining märinärä änd repeät the läyers. End with ä läyer of noodles, märinärä änd remäining mozzärellä cheese. Bäke for 30 minutes. ällow to cool for 15 minutes prior to serving.
0 Response to "Easy Vegetable Lasagna Recipe"
Post a Comment